megtobbmeset-19

Rólunk

A Gellérthegy lábánál, igényes és ápolt zöld környezetben várjuk a gyerekeket. Vannak termő gyümölcsfáink és saját veteményeskertünk, a gyerekekkel együtt szoktunk kertészkedni és követni a növények életét. Madárbarát ovi lévén a természetismeret is a mindennapjaink része, a lehető legtöbb időt töltjük a friss levegőn.

Kisebb kétszámú csoportjaink vanank, ahol a gyerekeknek és a családoknak is lehetőségük van egymást megismerni, igazi közösséggé kovácsolódni. A családias légkör nálunk valóság: pici bölcsis koruktól az iskolakezdésig foglalkozunk a gyerekekkel, így pontosan megismerjük személyiségüket és szükségleteiket.

Saját gyerekorvosunk is van ☺ Dr Zakariás Judit, aki a bölcsiseket hetente kétszer megnézi, de az ovisok számára is elérhető.

Gondtalan átmenetre törekszünk a bölcsiből az oviba, a környék neves iskolái pedig örömmel fogadják a ovisainkat.

Kiknek ajánljuk?

Akiknek fontos, hogy a gyerekük sokat legyen szabad levegőn és környezettudatos nevelésben részesüljön.

Akiknek fontos, hogy a mesék személyiséggazdagító világa erősítse és támogassa gyermeke fejlődését. Ezért nagyon sok mesét hallgatunk, a napi élményeket mesés formában dolgozzuk fel.

Akiknek fontos, hogy életkorukhoz szabott, de változatos élmények részesei lehessenek a kicsik, nem elvéve a lehetőséget a számukra legfontosabb szabad játéktól.

Akiknek fontos, hogy megbízható, nyugodt pedagógusok várják a gyermekeket, akik segítik és támogatják a társas kapcsolatok kialakulását.

Akiknek fontos, hogy a csemetékre tényleg odafigyeljenek, a gyereke biztonságban érezze magát érzelmileg, miközben stabil pedagógus és gondozói háttér figyeli őt és fejlődését egy éves korától az iskoláig.

Kik vagyunk?

Intézményünket néhány lelkes szülő által létrehozott alapítvány működteti a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem támogatásával. A korábban a BME által működtetett intézményt azért visszük tovább, mert hiszünk abban, hogy itt barátságos és biztos kezekben tudhatjuk gyermekeinket, akik magas szintű iskolai előkészítésben részesülnek, miközben megélhetik gyerekkorukat.

A Műegyetemen dolgozó szülők gyerekei számára a felvétel során előnyt biztosítunk, ám a szabad férőhelyekre szeretettel várjuk azokat a családokat is, akik úgy gondolják, a mesékben gazdag és családias légkör fontos része a gyerekkornak.

megtobbmeset-82

Mit eszünk?

Házias ételeinket szívesen eszik mind a kicsik, mind dolgozóink.

soszoba

SÓLAK az udvarban

ÚJDONSÁG AZ OVISOKNAK ÉS A BÖLCSISEKNEK!!!

A légúti fertőzések kormegelőzésének nagyon fontos célcsoportját, a gyermekek képezik. Ők, a légúti védekező rendszereik fejletlensége miatt, fokozottan ki vannak téve a légúti fertőzéseknek. Különösen aktuális a bölcsődébe-, és óvodába járó gyerekek számára.

A kisgyerekek között, az őszi-tavaszi időszakban, a heti rendszerességgel, kórmegelőzési céllal lebonyolított 30-30 perces, száraz sóterápiás szeánszokkal, több, mint a felére lehet csökkenteni a heveny légúti megbetegedések-, és az influenza-, valamint ezek szövődményeinek arányát.

Mi ezt biztosítjuk az idejáró gyerekeknek!

Tudnivalók

Nyitvatartás: reggel héttől este fél hatig foglalkozunk a gyermekkel minden munkanapon. Nyáron mindössze két hétig tart zárva az intézmény.

Minden további kérdés kapcsán, valamint a beiratkozáshoz érdemes Kerek Anna intézményvezetővel személyesen felvenni a kapcsolatot a kerek.anna@megtobbmeset.hu e-mailcímen vagy a 06 (30) 33 23 970-es telefonszámon.

A beszoktatás évközben is folyamatosan, szülő és gyermeke egyedi szükségleteihez igazítva történik. Igyekszünk mind a szülők, mind a kicsik számára is fájdalommentesen átsegíteni a családot ezen a nagy váltáson.